Opt angajaţi ai Primăriei Sectorului 5, depistaţi cu COVID-19!

arhiva

Opt angajaţi din cadrul Primăriei Sectorului 5 au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele zile, se arată într-un comunicat al autorităţii locale.

Şapte dintre cei opt angajaţi lucrează în cadrul Direcţiei Resurse Umane şi unul la Direcţia de Investiţii.

S-a realizat o anchetă epidemiologică în urma căreia s-a decis ca toţi colegii celor opt funcţionari care au intrat în contact direct cu aceştia să fie testaţi, iar rezultatul testelor a ieșit negativ.

Pentru siguranţa personalului şi a cetăţenilor din sectorul 5, toate spaţiile din clădirea Primăriei au fost dezinfectate de o firmă specializată.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le solicită din nou angajaţilor să respecte cu stricteţe măsurile impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19, mai ales să poarte mască de protecţie în permanenţă. Mai mult, acesta a dispus ca pe toate ecranele aflate în incinta Primăriei să ruleze clipuri de informare referitoare la purtarea corectă a măştii, importanţa igenizării mâinilor şi modalităţile de înscriere în campania de vaccinare şi importanţa acesteia”, au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.