InfoCons a lansat numărul unic de urgență pentru consumatori

arhivă București FM

” Pe 15 Martie, sarbatorim Protectia Consumatorilor la nivel mondial, dar cred ca ar trebui sa sarbatorim zilnic, printr-o protecție sporita a noastra, a fiecaruia, si sa luam atitudine de cate ori vedem ca drepturile noastre nu ne sunt respectate”, a spus președintele InfoCons, Sorin Mierlea.

InfoCons a lansat, astăzi, numărul unic de urgență pentru consumatori 021.9615 și platforma de educare www.infocons.ro

Obiective 2021: 

Anul acesta, Protectia Consumatorilor de Materiale de Construcții și Imobiliare  este alături de cei care doresc să își achiziționeze materiale de construcții sau care și-au achiziționat deja și acestea ori nu au marcajele conform legislației, lipsește certificatul de conformitate, nu se poate utiliza conform specificațiilor tehnice sau acesteau au vicii ascunse.

Protectia Mediului, Combaterea Poluării cu Plastic, consumul sustenabil si dezvoltarea durabila, toate acestea au un impact direct asupra calitatii vietii consumatorilor.

Protectia Consumatorilor in Era Digitalizarii si a Serviciilor Online. Realizarea unor piete digitale mai accesibile, sigure si corecte pentru consumatorii cat si respectarea drepturilor si obligatiilor la achizitiile online.

Sursa: InfoCons

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.