VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sector 6 – „Sper să reușim să avem un spital în Sectorul 6”

Despre situația persoanelor infectate cu COVID-19 din Primăria Sectorului 6 și dacă va fi afectată activitatea din Primărie, despre buget și investiții prioritare a aflat Alex Minculescu de la Cirprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Nu știu ca cineva să se afle în stare gravă. Astăzi așteptăm rezultatele, pentru că am făcut luni teste PCR pentru toți angajații Primăriei. Așteptăm înainte de prânz rezultatele testării și, în funcție de ele, vom lua o decizie”, explică primarul Sectorului 6 despre cazurile de infectare cu COVID-19 descoperite în cazul unor angajați ai instituției.

Legat de dezbaterea pentru buget, Ciprian Ciucu spune: „Dezbaterea înseamnă o serie de întâlniri online cu diverși factori din Sectorul 6 sau diverse ramuri ale societății legat de bugetul Sectorului 6, și cu forțele politice din Consiliul Local și cu oricine e interesat să discutăm despre buget.”

Dacă vrei să afli ce înseamnă un buget mai mare, care este lista de priorități, care este principalul canal de investiții, vezi VIDEO.

„Bugetul Sectorului 6 are de suferit în acest an. În loc să avem 105 milioane în cont, am început fără ei. Este vorba de faptul ca în februarie am luat doar 14 milioane în loc de 50, în martie la fel. Suntem într-o stare nu foarte bună și așteptăm să ne reechilibrăm în aprilie. Ambiția mea este ca, prin modul în care facem bugetul, să eliminăm risipa și corupția. Sper să reușim să direcționăm 30% din buget către investiții în acest an. Nu va fi ușor, că va veni și cu anumite reduceri de personal. Sper să reușim să avem un spital în Sectorul 6”, punctează Ciprian Ciucu.

„Continuăm curățenia, acum mergem într-o altă micro-zonă. Am fost încetiniți puțin de vreme. Am fost nemulțumit să văd că acolo unde am făcut curățenie au apărut gunoaie. Dar, Poliția Locală va monitoriza situația”, mai spune primarul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.