VIDEO: Nicoleta Nucă – „Îmi doresc să mă regăsesc pe mine”

Despre noul single, „Fata din oglindă”, și despre planurile pentru 2021 au aflat Alex Minculescu și Andreea Bratu de la Nicoleta Nucă, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Am scris-o acum vreo 2 ani, împreună cu Andrei Prodan. Este o piesă în totalitate despre mine și experiențele trăite în ultimii ani de când sunt în România. Mi-am dorit să împărtășesc aceste experiențe cu oamenii, pentru că vreau ca oamenii să audă și ceea ce se întâmplă pe lângă viața pe care o văd ei pe Social Media, pe ecran, pe scenă. Să știe că artiștii sunt și ei oameni. Îmi doresc să mă regăsesc pe mine, cea care făcea totul cu încântare”, spune Nicoleta Nucă.

Dacă vrei să afli cum a gândit piesa, ce spune despre viitorul industriei muzicale, de ce a așteptat 2 ani să lanseze noua piesă, cum s-a alăturat momentului București FM – You will never walk alone, vezi VIDEO.

„Este o perioadă dificilă pentru toată lumea. Nimeni nu a scăpat de lovitura pandemiei. Personal, cred că industria muzicală și cultura sunt printre cele mai lovite domenii. Spre diferență de alte domenii, noi nu vedem momentan luminița de la capătul tunelului. Nu pot să spun că am suferit cât am stat în izolare.

Sunt, de felul meu, destul de introvertită. Am savurat perioada asta, că am avut timp să mă odihnesc, să îmi așez prioritățile, să reușesc să citesc și să cânt relaxată ce îmi place mie. Dar, îmi lipsește acest ritm alert pe care îl aveam. Cumva, mi s-a făcut dor de normalitatea de dinainte”, explică artista.

Despre perioada imediat următoare, Nicoleta Nucă spune: „Mă concentrez pe noua piesă. În rest, când vom depăși acest moment, o să reîncep mersul în studio. Nu trebuie să punem muzica pe pauză în totalitate. Să încercăm să o creăm în continuare.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.