UPDATE: Proteste în Capitală!

UPDATE: 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.950 de lei, au fost aplicate atât organizatorilor, cât și unora dintre participanții la manifestațiile publice care au avut loc în zonele Piața Victoriei, Piața Universității, Parc Izvor și zona statuii Leu, informează Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

UPDATE: Sute de persoane au ieșit în stradă, în Capitală, atât în fața sediului Guvernului din Piața Victoriei, cât și în zona fântânilor de la Universitate. Unii protestatari au plecat spre Parcul Izvor. Manifestanții nu poartă măști de protecție. La protestele anti-mască și anti-vaccinare din centrul Bucureștiului participarea este mult mai mare decât permit regulile impuse prin starea de alertă, astfel că vor fi aplicate sancțiuni, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Aproximativ 200 de persoane protestează, la această oră, în Piața Victoriei din Capitală, faţă de măsurile impuse pentru limitarea pandemiei.

Participanţii intenţionează să manifesteze, astăzi, în mai multe zone ale Bucureştiului (Piața Universității, Parcul Izvor și Piața Leu).

Jandarmeria le reaminteşte manifestanților că trebuie păstrată distanţa faţă de celelalte persoane, iar masca trebuie să fie purtată corespunzător.

În plus, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanţilor la mitinguri sau demonstraţii trebuie să fie de maximum 100.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.