Ovidiu Tuduruță, partener proiect Beesers: ”În Capitală, este incredibil ce reacții există”
Articol de , 23 martie 2021, 11:15
Despre aplicația Beesers și ce plus valoare aduce ea în piața serviciilor medicale la domiciliu și de la distanță, a aflat Alex Minculescu de la Ovidiu Tuduruță, partener proiect Beesers, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.
”Proiectul a început undeva prin 2019, când ne-am dat seama că e o nevoie reală. Există o persoană cu o mobilitate redusă, cei în vârstă au nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu… Ne-am dat seama că nu există o metodă prin care, de unde ești, să asiguri celor dragi asistență medicală de la distanță”, spune Ovidiu Tuduruță.
”Proiectul nostru se suprapune și cu situația virusului, dar e o suprapunere fericită pentru că aplicația în acest context îi ajută pe cei care vor să evite spitalele. Ei pot beneficia de la recoltări de analize de sânge până la teste Covid și tratament. Când e vorba de sănătate, vrem să avem încredere. De aceea am creat un sistem care poate fi monitorizat de la distanță, iar cel care îl folosește să aibă un criteriu real de evaluare. Cei care au rezervat serviciile evaluează dacă a fost bine sau nu. Dacă nu a fost bine, eliminăm. Noi va trebui să demonstrăm în toată țara că medicul chiar vine acasă. Sperăm ca în 2021 să ne încadrăm între 300 si 400.000 Euro să ne extindem național și să putem pune la punct un mecanism de decontare în baza unei asigurări, să avem o relație cu medicii de familie, să avem relații cu clinici medicale de pe întreg teritoriul țării. Anul acesta este destinat extinderii și câștigării încrederii pacientului că medicul chiar vine acasă. E foarte important că, odată serviciul rezervat, nu există prețuri ascunse. Știi dinainte să ajungă acasă cât vei plati”, explică partenerul Beesers.
”În Capitală, este incredibil ce reacții există. Am depășit ieri 4.000 de utilizatori, persoane care și-au creat un cont”, punctează Ovidiu Tuduruță.