Alte 4 localități din Ilfov intră în carantină!

Sursa foto: Andra Radu

Localitatile Balotești, Mogoșoaia, Snagov si Ștefăneștii de Jos intră în carantină, din această seară, pentru o perioadă de 14 zile, anunță Prefectura Județului Ilfov.

Ordinele emise de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, privind aceste localități prevad instituirea carantinei de astăzi, de la 22:00, pâna pe 7 aprilie la aceeași oră.

Ca urmare a analizei de risc care a fost efectuată de catre Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat hotarâri prin care a propus măsura de carantinare pentru aceste localități.

Pentru deplasarea în afara locuintei în intervalul orar 22:00 – 05:00, modelele de adeverință de la angajator/ declarație pe proprie răspundere, pot fi accesate la următorul link: https://www.prefectura.mai.gov.ro/model-al-declaratiei-pe-propria-raspundere-si-al-adeverintei-de-angajator-pentru-deplasarea-in-afara-locuintei-in-intervalul-orar-supus-interdictiei/

Județul Ilfov are cea mai mare incidență a infectărilor cu virusul SARS-COV-2 din țară, 7,86 de cazuri la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.