Curățenia se amână în sectorul 6!

Sursa foto: Ciprian Ciucu/Facebook

Curățenia de primavară în sectorul 6 se oprește pentru o săptămână.

În acest weekend trebuia să înceapă igienizarea zonei Lacului Morii. Primarul Ciprian Ciucu a anunțat însă că acțiunea, pentru care s-au înscris peste 280 de voluntari, va fi amânată cu o săptămână. Edilul spune că, din cauza vremii din ultimele zile, zona va fi plină de noroi.

De asemenea, din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19, Primăria trebuie să găsească o nouă metodă de organizare a campaniei de curățenie, pe grupuri mici de angajați și voluntari.

”Amânăm cu o săptămână igenizarea/salubrizarea zonei Lacului Morii.
Pentru această acțiune s-au înscris on-line 284 de voluntari! Sunt impresionat, le mulțumesc sincer! (fiecare a fost sunat și a fost anunțat de amânare).
Avem două motive pentru care am luat decizia de a amâna această acțiune: (1) a plouat/nins mult zilele acestea iar pământul va fi ud și cu mult noroi și (2) numărul crescut de cazuri de infectări cu SARS-Cov-2 din București, ceea ce ne obligă la organizări logistice suplimentare, pentru a putea actiona pe grupuri mici cu scopul de a păstra distanțarea fizică și de a reduce riscul de contaminare.
Înscrierile se fac la formularul de aici: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala, a transmis primarul Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.