Locuitorii cartierului Străulești vor avea teren de sport în aer liber!

Sursa foto: primaria sector 1/facebook

Locuitorii cartierului Străulești vor avea teren de sport în aer liber. Primăria Sectorului 1 vrea să amenajeze mai multe spații în acest scop.

Din acest motiv consiliul local a cerut consiliului general trecerea în administrarea sectorului a terenului din intrarea Străulești nr. 11.

Potrivit primăriei locale, în prezent terenul nu este utilizat și este ocupat cu vegetație spontană, fapt ce conferă zonei o înfățișare insalubră și neîngrijită.

„Este vorba despre un teren care a fost cuprins în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului București, însușit prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 186/2008, la pozițiile 257-270. Acest teren nu este în prezent utilizat și este ocupat cu vegetație spontană, fapt ce conferă un aspect insalubru și neîngrijit întregii zone.

Administrația locală își propune să amenajeze aici un spațiu multifuncțional care să corespundă nevoilor comunității din zonă și care să includă terenuri pentru practicarea sportului de masă. Astfel, locuitorii din acest acest cartier vor putea să facă sport și mișcare în aer liber în apropierea locuinței fără să mai fie necesar să se deplaseze pe distanțe lungi pentru a beneficia de astfel de spații amenajate.”, se arată în postarea primăriei Sector 1 pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.