Cântare de lux în piețele din Sectorul 5

Arhiva

Corpul de Control al Primarului Sectorului 5 va face o solicitare către organele competente în cursul zilei de marți, pentru a cerceta modalitatea de achiziţie a unor cântare, cât şi felul în care acestea au ajuns în custodia Administraţiei Pieţelor Sector 5.

Potrivit Primăriei Sector 5 fosta administraţie a dat ”un tun” de aproape un milion de euro înainte de alegeri prin Economat Sector 5 SRL.

Acesta a cumpărat, în septembrie 2020, cântare la un preţ de circa zece ori mai mare decât valoarea lor de piaţă, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Aceste bunuri au fost puse la dispoziţia Administraţiei Pieţelor Sector 5 de Economat Sector 5 SRL cu titlu gratuit, în baza unui proces-verbal de predare-primire care nu este luat la cunoştinţă de nicio persoană din cadrul Administraţiei Pieţelor Sector 5.

Astăzi, primarul Cristian Popescu Piedone şi şeful Direcţiei Corpul de Control al Primarului, Bogdan Dragomirescu, s-au deplasat la Piaţa Rahova, unde, într-un spaţiu ce aparţine Administraţiei Pieţelor Sector 5, au fost descoperite peste 600 de cântare comerciale folosite în pieţele agroalimentare.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.