Centru de Testare non stop în Aeroportul Internațional Henri Coandă

De maine, cei care ajung la Aeroportul Internațional Henri Coandă si au nevoie de un test il pot face la Centrul de Testare Covid Milena. Acesta își începe activitatea si va pune la dispozitie:
• Rezultate RT-PCR în maximum 6 ore; rezultate Antigen în max. 15 minute
• Centrul de Testare și Laborator funționale NON-STOP
• Rezulate prin QR Code, e-mail, print la centru (română și engleză)

Primul și singurul Centru de Testare COVID situat în incinta unui aeroport din România, autorizat, își va începe activitatea în data de 1 aprilie 2021, la ora 08:00.

Atât Centrul cât și Laboratorul vor fi deschise NON-STOP.

Este primul Centru care, pe lângă trimiterea prin e-mail, oferă rezultatul prin QR Code, dar și în formă printată – dacă este solicitat, atât în Română, cât și în Engleză.

Rezultatele testelor RT-PCR le puteti primi în maximum 6 ore din momentul recoltării.

În cadrul Centrului din Aeroportul Henri Coandă se fac și Teste Rapide (Antigen), cu rezultate furnizate în maximum 15 minute din momentul recoltării.

Prețurile sunt: RT-PCR – 350 lei în intervalul 08.00 – 20:00; RT-PCR – 390 lei în intervalul 20:00 – 08.00; Antigen SarS COV-2 – 150 lei în intervalul 08:00 – 20:00; Antigen SarS COV-2 – 170 lei în intervalul 20:00 – 08:00.

Centrul a câștigat licitația deschisă cu strigare organizată de către Compania Națională “Aeroporturi București” S.A pentru „Închirierea unei suprafețe în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă – corp de legătură AB4, parter, latura de S-V, pentru activitatea Centru Testare COVID 19”, pe o durată de 2 ani.

La CENTRUL DE TESTARE COVID DIN AEROPORT HENRI COANDĂ se poate ajunge astfel:
Cu mașina:
• Waze, prin căutarea după numele ”Centru Testare COVID-19 Aeroport Milena Medical Center”
Cu autobuzul Cursă Specială Aeroport:
• Linia EXPRES 783 și 780 care au capăt de linie în Terminalul SOSIRI parter: după coborâre se continuă deplasarea în direcția de mers a autobuzului, urmând trotuarul la dreapta
Cu trenul:
• Când se ajunge în afara terminalului SOSIRI, trebuie urmate semnele “Centru Testare COVID-19” afișate pe același panou cu semnele “SOSIRI; PLECĂRI”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.