VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sector 6 – „Oameni buni, asumați-vă spațiul public!”

Despre reparațiile la Prelungirea Ghencea, despre amenzile pentru parcările ilegale, dezbaterea publică din aprilie, a aflat Alex Minculescu de la primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Prelungirea Ghencea nu a mai fost reparată de ani și ani de zile. Există și un proiect al Primăriei Capitalei, care, din cauza conturilor de investiții blocate, nu s-a putut dispune mai mult de 10 milioane de lei, sumă care este insuficientă. Dar, chiar dacă nu aparține se sectorul 6, fiind bulevard principal, am solicitat Primarului General acordul ca să se ocupe Primăria Sectorului 6 de reparații. Sunt găuri și e nevoie să facem reparații”, explică Ciprian Ciucu.

Dacă vrei să afli când se fac reparațiile la Prelungirea Ghencea, ce teren a cerut de la Primăria Capitalei și cu ce scop, cine are responsabilitatea de amenajări și cine trebuie să se ocupe de întreținere, care este scopul ședinței online de dezbatere publică din 6 aprilie, vezi VIDEO.

Legat de amenzile pentru parcările ilegale, primarul punctează: „Nu e voie să parchezi pe spațiul verde. Oamenii au intrat cu mașinile. Noi ne-am apucat să refacem aceste zone, să le amenajăm, să săpăm, să punem iarbă, iar oamenii au continuat să parcheze. Am zis că nu se poate așa ceva, nu poți invada oricum spațiul public, văzând că a fost o lucrare de amenajare. Am decis să creștem amenzile pentru cei care parchează pe spațiul verde.”

„Acolo unde nu se va păstra curățenia, vor fi amenzi. Trebuie să ne asumăm un pic mai mult spațiul public. Primăria trebuie să folosească toate pârghille a de îmbunătăți spațiul public, dar îmi doresc ca oamenii din București să înceapă să își asume spațiul public. Am pregătit bani, buget și contracte de achiziții ca să facem spațiul public să arate mai bine. Dar dacă nu îl întreținem, degeaba facem. Oameni buni, asumați-vă spațiul public!”, spune Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.