Armand: Toate construcțiile care nu respectă legea vor fi oprite și dărâmate

Sursa: Facebook

Primăria Sectorului 1, prin Poliţia Locală, continuă identificarea construcţiilor ilegale şi sancţionarea celor care nu respectă disciplina în construcţii.

Cea mai mare sancţiune contravenţională aplicată în această perioadă a fost în cuantum de 40.000 lei pentru o construcţie ilegală din zona Chitila. Sancţiunea a fost însoţită de oprirea şi desfiinţarea lucrărilor executate ilegal şi aducerea la starea iniţială a imobilului.

În urma mai multor sesizări primite de la cetăţeni cu privire la faptul că în zona Chitila se execută lucrări de construire pe terasa unui imobil P+ 4E, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că în locaţie au fost executate lucrări fără a deţine autorizaţie, constând în edificarea unei construcţii pe terasa imobilului.

Totodată, poliţiştii locali au constatat că la nivelul parterului au fost efectuate compartimentări pe toată suprafaţa destinată locurilor de parcare.

În perioada 22-28 martie 2021, în domeniul disciplinei în construcţii, poliţiştii locali au aplicat un număr de 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 237.000 lei.

Atenție! Vor urma demolări. Toate construcțiile care nu respectă legea vor fi oprite și dărâmate”, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.