Probleme legate de furnizarea agentului termic în sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că situaţia privind furnizarea de apă caldă şi căldură este una foarte grea, iar probleme vor mai fi o perioadă, până când conductele vor fi reparate.

„Ştiu că nu este apă caldă. Ştiu că nu este căldură. Ştiu că, deşi a venit primăvara, încă e frig şi că pentru a face baie/duş, suntem nevoiţi să încălzim apa. Da, ştiu că, deşi responsabilitatea încălzirii este la primăria generală, acest lucru nu ne încălzeşte pe niciunul din cetăţenii sectorului 2. Ştiu că degeaba vă spun despre avaria de la CET Sud, că se aşteaptă soluţii, nu doar prezentarea problemelor. Ştiu că cel mai simplu ar fi să tac din gură referitor la această problemă, pe care, în mod obiectiv, nu am cum s-o rezolv, pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie”, a scris pe Facebook, primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.

Edilul precizează că se doreşte suplimentarea cu agent termic de la alte CET-uri, dar şi acelea sunt aproape de maxim. Radu Mihaiu a subliniat că în prezent echipamente de intervenţie lucrează pentru remedierea acestei noi defecţiuni, dar spune că sunt probleme neglijate de ani de zile şi se va merge în continuare cu improvizaţii până când reţelele de distribuţie vor fi reparate corespunzător.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.