Razie in Capitala

Aproape 50 de soferi au fost sanctionati noaptea trecuta dupa ce au incalcat normele rutiere dar si pe cele ale legii 55/2020.
Cele mai multe amenzi(31) au fost pentru nerespectarea normelor legii de prevenire si combatere a pandemiei.
2 conducatori auto au ramas fara permis dupa ce s-au urcat la volan bauti.
Alti 4 au fost depistati conducand sub influenta substantelor psihoactive.
In total politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au dat amenzi de 10.500 de lei.

Exemple

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 sub sub influența substanțelor psihoactive (Cocaină). În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză s-a întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4, influența substanțelor psihoactive (Cannabis). În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză s-a întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autovehicul pe stradă din sectorul 4 sub influența substanțelor psihoactive (Cocaină) și a băuturilor alcoolice.*(0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat). În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În această situație s-a întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal în concurs cu prevederile art.336 alin.1 din Codul Penal.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 sub sub influența băuturilor alcoolice. (0,35 mg/l alcool în aerul expirat). În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.