Sector 5: Acces gratuit la tarabe pentru vârstnicii care vând cantităţi mici de legume şi fructe

Arhiva

De mâine, Administraţia Pieţelor va pune gratuit la dispoziţia vârstnicilor care comercializează cantităţi mici de legume sau fructe zece tarabe în incinta fiecărei pieţe.

Agenţii Poliţiei Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul pieţelor din sector că au la dispoziţie gratuit tarabe unde îşi pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume.

„Începând de mâine, Poliţia Locală Sector 5 nu va mai sancţiona acele bunicuţe care vând câteva legături de pătrunjel la colţul străzii sau pe străzile din apropierea pieţelor din sector. Am dispus ca Administraţia Străzilor să pună la dispoziţia acestora 10 tarabe în fiecare piaţă, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături şi pentru ele aceste venituri reprezintă pâinea pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supravieţuiască”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Totodată, de mâine, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5 vor fi obligaţi să asigure gratuit un număr de aproximativ zece tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantităţi mici de legume şi fructe.

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat că, după ce Piaţa Rahova va fi redată în folosinţă, se va amenaja un spaţiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni. Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulţi astfel de producători în Piaţa Rahova.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.