Ruxandra Zaharia (PR & Marketing manager RIUF): ”Este cel mai mare eveniment educațional din Europa de Est și de Sud”

Despre RIUF, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Est și Sud-Est, a aflat Andreea Bratu de la Ruxandra Zaharia, PR & Marketing Manager RIUF, invitată în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”RIUF este un eveniment cu tradiție. De 15 ani RIUF este în România și este cel mai mare eveniment educațional din Europa de Est și de Sud. Toți participanții pot intra de acasă. Ținând cont de contextul pandemic, RIUF și-a a mutat evenimentul în online. Am dezvoltat o platformă interactivă, ca să putem interacționa similar ca la edițiile fizice. Sunt și două opțiuni de chat: unul de grup și unul individual, în care fiecare participant poate discuta unu la unu cu reprezentanții universității. RIUF e important, pentru că e singurul punct pentru studenții din România ca să poată vorbi direct cu reprezentanții universităților din afară, dar și cu studenții români care sunt plecați. Astfel pot afla informații direct de la sursă”, explică Ruxandra Zaharia.

Dacă vrei să afli cum ajuta RIUF studenții, câți reprezentanți ai universităților vor participa, cum se va organiza online, care sunt cele mai căutate țări pentru studiile peste granițe, care sunt domeniile de interes ale elevilor români, cum se poate participa la RIUF, vezi VIDEO.

”Olanda vine puternic din spate și ia primul loc ca opțiune a românilor pentru studii în afară. Sunt prezente și Universități de Stat din România. La noi au început să se dezvolte inițiative private care preiau modele din afară și au parteneriate cu Universități de peste granițe. Universitățile de Stat încearcă să țină pasul cu ce se întâmplă la nivel european”, punctează reprezentantul RIUF.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.