Ciprian Ciucu anunță că demolarea magazinelor de la metrou începe și în Sectorul 6!

Primarul de la Sectorul 6 se aliaza cu primarul Sectorului 2. Ciprian Ciucu anunță că demolarea magazinelor de la metrou începe și acolo vineri sau săptămâna viitoare.

Poliția Locala și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioțcuri care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU.

Ciucu spune că primaria este alături de ministrul transporturilor și de cel de interne pentru punerea în legalitate a acelor spații.

„Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6.

Am primit ieri o adresă a Metrorex în acest sens și lucrăm la punerea în legalitate (sunt câteva formalități) să începem vineri sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare eliberarea stațiilor de metrou de pe raza Sectorului 6. Poliția Locala și ADP Sector 6 vor elibera spațiile Metrorex de acele chioșcuri parazit, care generează imense probleme inclusiv pe avizare ISU (avem un raport în acest sens) și… să nu uităm de #colectiv.”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.