VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sectorul 6 – „Vrem să facem un spital de mici dimensiuni”

Despre dezbaterea publică a bugetului Sectorului 6 pentru acest an, care sunt proiectele de investiții și unde continuă campania de curățenie a aflat Andreea Bratu de la Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, invitat in matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM

„Este normal să planificăm bugetul în mod multianual. Este anul de început și ne concentrăm mult să inițiem proiecte. E nevoie de studiu de fezabilitate și proiect tehnic, apoi contractarea lucrărilor. Vrem să construim corpuri de școli, grădinițe și creșe. Vin mii de copii din orașe alăturate. Inițiem construirea a 5 corpuri de școli noi, 4 grădinițe și 2 creșe.

Construim drumuri, care acum sunt într-o stare foarte proastă sau care sunt doar noroi. Vom reamenaja aleile dintre blocuri. Le vom reconfigura pentru a fi mai fluide și mai eficiente. Vrem să facem un spital de mici dimensiuni. E nevoie, pentru că în Sectorul 6 nu avem niciun spital. Vrem să continuăm lucrările la cinematograful Favorit”, spune Ciprian Ciucu.

Dacă vrei să afli unde vrea să construiască noul spital, ce spune legat de Lacul Morii și Insula Lacul Morii, unde vrea să amenajeze un parc, ce presupune Drumul Expres, unde continuă curățenia și câte mii de saci de gunoi s-au strâns weekend-ul trecut de pe Lacul Morii, vezi VIDEO.

Despre dezvoltarea urbană, primarul Sectorului 6 punctează: „Săptămâna viitoare o să țin o conferință de presă pe acest subiect. M-am gândit la câteva soluții pentru o dezvoltare rațională și ordonată, dar fără să oprim dezvoltarea.”

„Cred că pe 15 aprilie bugetul va fi votat. Azi avem ordinea de zi și o să le propun colegilor să ținem ședita în care vom vota bugetul în jurul datei de 15”, explică primarul Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.