Simona Halep ratează meciul cu Italia, din Fed Cup

Simona Halep va rata meciul pe care echipa României îl va susţine contra Italiei, în play-off-ul Billie Jean King Cup, noul nume sub care se va desfăşura Fed Cup, anunță Federaţia Română de Tenis pe site-ul său oficial.

„Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, aşa că nu putea veni la echipă nepregătită”, precizează FRT.

În locul numărului trei mondial, căpitanul Monica Niculescu a convocat-o pe Elena Gabriela Ruse. Din lot mai fac parte Patricia Maria Ţig, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu.

La acest meci, căpitan-jucător al României va fi în premieră Monica Niculescu, ea fiind instalată în funcţie după demisia lui Florin Segărceanu.

Întâlnirea România – Italia, din play-off-ul Billie Jean King Cup, se va disputa fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15:30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.