VIDEO: Radu Mihaiu, Primar Sector 2 – „S-au adunat gunoaie și s-au format practic adevărate insule de deșeuri”

Despre igienizarea din zona lacului Fundei, demolările spațiilor comerciale de la metrou, comercianții ambulanți din Sectorul 2 și datoriile fiscale, a aflat Alex Minculescu de la Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Este foarte clar că nu s-a făcut curățenie acolo de zeci de ani. S-au adunat gunoaie și s-au format practic adevărate insule de deșeuri. Avem cu siguranță nevoie de ajutor specializat din partea celor de la Apele Române și cei din București cred că au și ei nevoie de ajutor. Este de zeci de ani și toată lumea a închis ochii. Trebuie să rezolvăm această problemă.

Am vorbit și cu ministrul Mediului să ne ajute puțin cu echipamente pentru că nu mai putem continua cu deșeurile acestea aruncate în apă și ignorate de zeci de ani. Este o continuare a unui efort. Am promis curățenie, am promis că ne ocupăm serios de curățenie. Am început cu insula Plumbuita și cu lacul Plumbuita și parcul Plumbuita. Acum continuăm cu Fundeni, vom merge apoi spre Dobroiești. Vrem să facem curățenie, nu mai merge așa.”, a declarat Radu Mihaiu

Despre situația comercianților de la metrou, primarul Sectorului 2 spune: „Am stat de vorbă cu o parte din cei care au businessuri la metrou și cu siguranță vom găsi soluții pentru ca ei să își continue afacerea. Sigur în alte locuri unde este legal. Locuri pentru comercializarea produselor există.”

Dacă vrei să afli mai multe despre situația comercianților de la metrou, ce se întâmplă cu comercianții ambulanți din Sectorul 2, vezi VIDEO.

În legătută cu datoriile fiscale, Radu Mihaiu explică: „Cine își plătește datoriile fiscale în acest moment nu mai plătește penalități. Se anulează penalitățile pentru cei care s-au afla într-o situație complicată și nu au putut să își plătească la timp datoriile și s-au acumulat penalități”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.