Piedone i-a făcut infanteriști pe polițiștii locali de la ordine publică!

Captura video Primaria Sectorului 5 / Facebook

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca, începând de ieri, polițiștii locali din structura de ordine publică și cea de control – de mediu și disciplină în construcții, din subordinea Autorității Locale să patruleze numai pe jos.
Mașinile vor rămâne pe platoul din incinta Primăriei, pentru ca polițiștii locali să poată lua contact nemijlocit cu realitatea din Sectorul 5.

Polițiștii locali vor rămâne infanteriști până când edilul va constata că vor reuși să impună respectarea legii.
Parcurile și locurile de joacă pentru copii vandalizate, băncile furate, corpurile de iluminat public sparte, gardurile ce imprejmuiesc spațiile verzi furate și ele, stațiile STB vandalizate, depozitele necontrolate de deșeuri, construcțiile neautorizate vor trebui să se afle în atenția polițiștilor locali.

Aceștia îi vor raporta direct lui Piedone toate încălcările legii constatate și vor trebui să le probeze, realizând fotografii și înregistrări video.

Singurele structuri din cadrul Poliției Locale Sector 5 care își vor păstra mașinile, formând „cavaleria”, sunt Intervențiile și Rutiera. Polițiștii de la Intervenții au nevoie de mașini pentru a se deplasa rapid la locul oricărei contravenții sau infracțiuni în desfășurare. Agenții de la Rutieră vor folosi mașinile pentru a se deplasa, cu promptitudine, la orice intersecție din Sectorul 5 unde este necesară fluidizarea traficului, a explicat Piedone.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.