Beatrice Bara: ”Parodia noastră este despre modurile stupide în care poți împrăștia virusul”

Despre proiectul ”Dumb Ways to Spread”, animația parodie, au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Beatrice Bara, invitată în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

Beatrice Bara, o tânăra de 20 de ani, este născută în România, dar a crescut în Austria iar acum e studentă la UCA, în Marea Britanie. Alături de colegii ei de la University for the Creative Arts a creat proiectul ”Dumb Ways to Spread”.

”În spate este o echipă întreagă. Această idee a fost un noroc. Stăteam în studioul virtual pe Zoom și vorbeam despre noile restricții și noile provocări. Una dintre colege studia campania originală ”Dumb Ways to Spread” și am făcut o asociere foarte rapidă. Am intrat toți pe proiect și am vorbit cu Lectorul nostru. Apoi totul s-a legat. Titlul pleacă de la campania originală care este despre siguranța căilor ferate, feluri stupide în care ai putea să mori. Parodia noastră este despre modurile stupide în care poți împrăștia virusul”, explică Beatrice Bara.

Dacă vrei să afli ce conține parodia, ce stiluri combină animația, care este scopul acestei parodii, unde se poate vedea animația, VEZI VIDEO.

”Am primit un feed-back mult mai bun decât ne așteptam. Voiam să ajungem cât mai virali. Mesajul nostru s-a răspândit foarte bine. Neașteptat pentru o campanie speculativă. Am văzut reacția publicului asupra muncii noastre. Mai am niște campanii care au de-a face cu efectele post pandemie, dar nu sunt legate de răspândirea virusului. Am înscris proiectul la o competiție de publicitate. Vrem să continuăm cu franciza și să creăm ca o mini serie pe Instagram”, spune Beatrice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.