Un bărbat din București care vindea teste COVID cu rezultat negativ, ridicat de polițiști

Foto: Grigore Popescu/ AGERPRES FOTO

Polițiștii Capitalei au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat, acuzat că a falsificat teste PCR cu rezultat negative.

Potrivit poliției, în perioada ianuarie – până în prezent, bărbatul ar fi postat pe un site mai multe anunțuri din conturi deschise cu date nereale, oferind spre vânzare teste PCR cu rezultat negativ, teste care nu se efectuau în realitate, ci doar se trimitea pe mail cumpărătorilor un document în care erau menționate datele cumpărătorului și rezultatul negativ, iar contravaloarea documentului se achita într-un cont bancar.

La percheziție, la domiciliul bănuitului, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care înscrisuri, telefoane mobile și carduri bancare.

Totodată, bărbatul a fost depistat și condus pentru audieri la sediul subunității. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, cu cel în cauză în stare de reținere, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.