Mai multe controale în Capitală!

Sursa foto: Andra Radu

Odată cu apropierea sărbătorilor pascale, autoritățile amintesc importanța purtării măștii de protecție și păstrarea distanței între persoane, pentru e limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. De asemenea, este interzisă deplasarea grupurilor mai mari de 6 persoane.

În acest context, se anunță mai multe controale în Capitală atât weekend-ul acesta, cât și weekend-ul viitor. Sunt vizate zonele în care este posibil să se producă aglomerație, precum piețele, gările, târgurile, centrele comerciale și lăcașurile de cult, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu.

”Poliția Capitalei va acționa în zonele aglomerate, cum ar fi centre comerciale, piețe. Poliția Capitalei va acționa cu efective și în zonele lăcașurilor de cult și ale cimitirelor, dar și în zonele de agrement, cum ar fi zonele destinate efectuării picnicurilor sau graătarelor. Aici amintim Pădurea Băneasa, zona Lacului Morii, zona Lacului Văcărești. Polițiștii vor fi prezenți în astfel de locații. Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului”, a explicat Ciprian Romanescu.

Pe de altă parte, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anuțat că vinerea următoare, pe 30 aprilie, programul magazinelor va fi până la ora 20:00, iar în noaptea de Paşte circulaţia persoanelor va fi permisă între orele 20:00 şi 05:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.