Vlad Tănase (maratonist): ”Am terminat câteva concursuri destul de dificile, dar oricine poate face asta cu determinare și sacrificiu”

Despre Maratonul Argonauților și determinarea de a participa la astfel de evenimente a aflat Andreea Bratu de la Vlad Tănase, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

Vlad Tănase, cel care a terminat Maratonul 6.633 ultra și, recent, a participat la Maratonul Argonauților spune despre perfomanțele sale: ”Sunt un om ca toți ceilalți. Am terminat câteva concursuri destul de dificile, dar oricine poate face asta cu determinare și sacrificiu. Maratonul Argonauților a fost un eveniment foarte frumos în Munții Dobrogei. Am ales să particip pentru că acum astfel de evenimente sunt tot mai rare.”

Dacă vrei să afli ce spune despre traseul și organizarea maratonului, ce a adus special acest eveniment, ce recomandă celor care vor să participe la evenimente de gen, vezi VIDEO.

”Nu m-aș fi văzut ca simplu turist mergând acolo. Mi-a plăcut foarte tare. M-am întâlnit cu foarte mulți prieteni și toți eram ca niște cățeluși în iarbă. Ne-am bucurat foarte tare de experiență. Nu a fost extrem de greu, dar a avut particularitățile sale care l-au făcut dificil. Am observat că au fost participanți de peste tot din țară”, explică Vlad Tănase.

”Este normal să amâni momentul în care vrei să faci ceva, nu neapărat să te apuci de alergat. Și eu iau pauze, pentru că am și alte obligații și nu ma pot ține de un plan de antrenament constant. Dar, ceea ce m-a determinat pe mine nu doar să încep ci să și continui să mă antrenez constant pentru aceste evenimente a fost un cumul de factori. La mine a fost frica: odată înscris, în mintea mea nu aveam de ales, trebuia să ies să mă antrenez. Dacă nu făceam asta, riscam să pățesc lucruri nu tocmai drăguțe acolo. Și nu mă refer la abandon. Eu nu am luat în calcul această opțiune. Am vrut să merg acolo cu temele făcute. Să știu că termin sănătos și că am făcut tot ce a ținut de mine”, spune Vlad.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.