Ianis Hagi printre cei mai slabi jucători de pe teren

Glasgow Rangers a pierdut în sferturile de finală ale Cupei Scoției în faşa celor de la St. Johnstone. La finalul celor 90 de minute scorul a fost 0-0, aşa că s-au jucat încă două reprize de prelungiri, la finalul cărora tabela arăta 1-1. La penalty-uri St. Johnstone s-a impus cu 4-2.

Ianis Hagi a jucat 68 de minute și a avut o prestație modestă. Jurnaliștii de la The Scottish Sun și cei de la Scotsman i-au dat nota 5. „Hagi a fost ocupat pe teren, dar a alergat mai mult pentru a-l pune pe Aribo în ipostaze bune decât pentru a influența în vreun fel jocul”, au scris cei de la Scotsman.

De altfel nici suporterii lui Rangers n-au fost mulțumiți de jocul prestat de Ianis Hagi în meciul cu St. Johnstone. Pe pagina de Facebook a lui Rangers, fanii au luat cu asalt o postare în care apărea poza lui Ianis și n-au avut cuvinte de laudă. „Hagi a fost ca și când am fi jucat cu un om în minus”, „Morelos și Hagi trebuiau schimbați mai devreme” sau „Oricât de mult îmi place Hagi ca jucător, pur și simplu nu e în formă azi, nu e pe stilul nostru de joc”, au fost câteva dintre reacțiile suporterilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.