Acţiune a poliţiştilor Capitalei pentru combaterea faptelor de comerț ilicit!

Sursa foto: Radu Şofran

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciile de Investigare a Criminalității Economice – Central, Sector 3 și 5, au verificat 27 de operatori economici care au ca obiect de activitate prelucrarea și comercializarea produselor din carne și comerțul cu en-gross și amănuntul al peștelui, crustaceelor și moluștelor.

De asemenea, au fost verificate și societăți care au ca activitate producerea și comercializare a produselor de panificație specifice sărbătorilor pascale (cozonac, pască, etc.).

Verificările au vizat respectarea normelor legale în vigoare privind modul cum sunt transportate, depozitate și comercializate produsele agroalimentare care sunt achiziționate cu preponderență de bucureșteni în această perioadă a sărbătorilor.

În urma neregulilor descoperite de echipele de control, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 84.000 de lei, fiind confiscate 129 de kilograme de icre diverse sortimente, cu o valoare de aproximativ 5.500 lei și 15 kilograme de produse congelate de origine animală și vegetală care erau expirate sau neconforme.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.