VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sector 6 – „Până săptămâna viitoare o să vă anunț care sunt primele parcări de care ne apucăm”

Despre activitățile sportive din curțile școlilor, despre taxa de parcare, curățenia din sector și buget, a aflat Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„De la 1 Mai urmează să deschidem curțile școlilor pentru activități sportive. Avem un regulament care trebuie să fie respectat, un program orar – acces exclusiv în afara orelor de la clasă. Îi aștept pe oameni să vină să faca sport în curtea școlii. Nu e la nivelul la care mi-aș dori, dar urmează sa mai achiziționăm diverse lucruri precum coșuri de baschet”, explică primarul.

Despre curățenia din fața magazinelor, Ciprian Ciucu spune: „Conform legii, fiecare operator economic trebuie să își întrețină spațiul la 5 metri în fața magazinului său. Asta spune legea. Nu urmează o campanie de amenzi, ci una de informare. Va fi o campanie din ușă în ușă, ca să nu spună ca nu au știut. După aceasta, acolo unde vom găsi că nu e întreținut acest spațiu din fața magazinului, vom da amezni.”

Dacă vrei să afli ce mai are în plan, cum explică importanța echipei, a bugetului și a operatorilor mari contractați, VEZI VIDEO.

„Este reponsabilitatea primarului să își facă o echipă, deși legea este foarte dezavantajoasă pentru că favorizează vechimea și nu experiența”, punctează Primarul Sectorului 6.

Despre parcări, Ciprian Ciucu spune: „După toți indicatorii, Bucureștiul este o regiune dezvoltată. Dacă 150 de euro pe an vi se pare mult… Ori facem parcări și avem nevoie de surse bugetare, ori nu mai facem parcări și lăsăm mașinile oriunde și sufocăm orașul. Acești bani vor fi cheltuiți pentru a face parcări. Până săptămâna viitoare o să vă anunț care sunt primele parcări de care ne apucăm.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.