Consiliul Local Sector 6 a adoptat o reorganizare a DGASPC, prin care sunt reduse peste 200 de posturi

Consiliul Local Sector 6 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre privind reorganizarea DGASPC Sector 6, prin care sunt reduse peste 200 de posturi.

Hotărârea a fost adoptată cu 18 voturi ‘pentru’ şi opt ‘împotrivă’.

„Conform noii organigrame, o să fie reduse un număr de 219 posturi, dintre care 88 vacante”, a declarat viceprimarul Sectorului 6 Mihaela Ştefan.

Directorul general al DGASPC Sector 6, Gabriela Schmutzer, a spus că s-a ajuns la o formulă de reaşezare a personalului pe criterii de performanţă şi eficienţă şi că nu va fi afectată calitatea serviciilor sociale oferite comunităţii.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a subliniat că, în urma restructurării, va creşte eficienţa şi niciun serviciu livrat populaţiei nu se desfiinţează. În opinia sa, noua organigramă este mult mai logică şi mai suplă faţă de cea veche.

„Numărul total al directorilor rămâne acelaşi, dacă nu scade. S-au desfiinţat mai multe servicii, s-au comasat”, a adăugat primarul Sectorului 6.

Reprezentantul Sindicatului Columna Sector 6, Ovidiu Miricioiu, a declarat că nu este de acord cu această organigramă, în condiţiile în care în această perioadă grea vor fi disponibilizate circa 130 de persoane şi în acelaşi timp se înfiinţează două posturi noi de director.

Consilierul local PSD Eduard Simion a semnalat că propunerea de a da afară circa 130 de angajaţi vine în contextul în care DGASPC Sector 6 face parte din prima linie, mai ales în această perioadă pandemică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.