Trei românce joacă azi în primul tur la Madrid

Organizatorii de la Madrid au anunțat programul zilei de vineri, în care trei reprezentante ale României vor debuta pe zgura de la „Caja Magica”. Sorana Cîrstea (58 WTA) o înfruntă pe Jessica Pegula (SUA; 33 WTA), în jurul orei 13:30, iar Irina Begu (75 WTA) o întâlnește pe Daria Kasatkina (Rusia, 37 WTA) de la ora 12:00.

Meciul dintre Simona Halep și Sara Sorribes Tormo va avea loc în jurul orei 15:00, fiind al treilea de pe terenul central „Manolo Santana”, după Aryna Sabalenka – Vera Zvonareva și Naomi Osaka – Misaki Doi. Simona Halep a mai jucat o singură dată cu jucatoarea din Spania în circuit, în primul tur la Roland Garros 2020 şi nu a avut probleme.

Sorana Cîrstea, sportiva care se află pe același sfert de tablou cu Simona Halep, va evolua în jurul orei 13:30, pe a doua arenă ca importanță de la Madrid, „Arantxa Sanchez”. Sorana a intrat pe tabloul principal grație unui wild card acordat de organizatori.

Din păcate, Ana Bogdan venită din calificări, a pierdut în primul tur în faţa letonei Anastasija Sevastova cu 6-0, 6-3.

Irina Begu jucătoarea venită şi ea din calificări, va juca tot azi pe Terenul 4 de la Madrid, contra Dariei Kasatkina (ora 12:00).

Pentru prezența în turul I la Madrid, jucătoarele primesc 12.655 de euro, iar premiul pentru calificarea în turul secund se ridică la 20.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.