Primarul sectorului 5 continuă acţiunile pe teren!

Sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone/

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a continuat vizitele de lucru pe raza sectorului, se arată într-un comunicat de presă. Cu această ocazie, edilul a descoperit alte nereguli care urmează să fie soluţionate în cel mai scurt timp.

În privinţa platoului de la Academia Militară edilul a dispus toaletarea spaţiului verde şi amplasarea de bănci noi. Primarul Sectorului 5 a cerut şi redarea în folosinţa a promenadei din această zonă, care a fost transformată în mod abuziv în parcare. De asemenea, a fost interzis accesul autovehiculelor.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a cerut ca spaţiul verde din faţa Palatului Cotroceni să fie cosit, toaletat şi igienizat, iar în alveolele goale să fie plantaţi copaci. La numai 50 de metri de această zonă, pe strada Eroii Sanitari, se află un parc ce nu a mai fost reabilitat de dinainte de 1989. Edilul a solicitat ca directorii din subordine să suporte costurile reabilitării.

Următoarea locaţie vizitată a fost un părculeţ de pe Calea Ferentari, unde s-a dispus reabilitarea imediată a acestuia, pentru a putea fi inaugurat şi dat în folosinţă începând cu data de 25 mai.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi echipa din subordine au verificat şi stadiul lucrărilor de la Parcul Sălaj, unde prestatorii erau în grafic. La final, edilul a cerut ca în tot sectorul unde există alevole goale să fie plantaţi copaci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.