VIDEO: Vlad Iftime (Borcanul cu Ficțiune) – „Noi căutăm talente, nu neapărat oameni care au mai scris scenariu”

Despre proiectul de responsabilitate socială „Borcanul cu Ficțiune”, a aflat Alex Minculescu de la Vlad Iftime, Managing Partner al Vestra Industry, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Aflat la cea de-a 3-a ediție, este un proiect de responsabilitate socială pe care îl desfășurăm pentru tinerii talentați care scriu și pentru cei care vor să scrie, care vor să învețe de la oameni relevanți din domeniu. Finalistul primește un voucher, valabil 2 ani de zile, pentru producerea unui film. Am făcut și anul trecut, chiar dacă a fost pandemia. Limitele de vârstă sunt între 18 și 35 de ani. Noi căutăm talente, nu neapărat oameni care au mai scris scenarii”, spune Vlad Iftime.

Dacă vrei să afli cum se selectează participanții, care sunt etapele proiectului, unde se găsesc datele pentru înscriere, vezi VIDEO.

„După perioada de înscrieri, juriul evaluează toate lucrările. Colega noastră de la organziare îi anunță pe cei 10 finaliști și noi ne ocupăm de tot, pentru a-i aduce la locație”, punctează reprezentantul proiectului „Borcanul cu Ficțiune”.

Despre un viitor proiect, Vlad spune: „Moldova Film Festival va fi ca o capsulă-pilot la Iași și îl legăm de Romanian Creative weeks.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.