Adrian Nour: ”Aș putea face cam 3 albume”

Despre noul single, ”Gri”, lansat recent, și despre planurile muzicale și teatrale pentru anul 2021 a aflat Alex Minculescu de la Adrian Nour, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Se anunță spectacole și concerte, dar din iunie. A fost o perioadă foarte grea la început, când am aflat că se anulează toate spectacolele. Am stat acasă și m-am ocupat de tot ceea ce nu aveam timp să fac. M-am ocupat de anumite idei muzicale și teatrale pe care le lăsasem în planul doi. Am făcut multe piese și câteva sunt înregistrate și gata să fie ascultate de oameni. Mi-aș dori să le cânt în direct oamenilor. «Gri» este una dintre primele piese compuse atunci când eram în izolare totală. Vorbește nu neapărat doar de pandemie. A fost mult influențată de ceea ce am simțit atunci. Piesa are și clip. A fost ideea mea, dar pusă în practică cu câțiva prieteni apropiați”, spune Adrian Nour.

Dacă vrei să afli cum a pornit ideea piesei ”Gri”, ce se mai întâmplă cu proiectul școlii de step, cum a trecut de perioada de lockdown, de ce ar vrea să plece la Londra, vezi VIDEO.

”Am peste 30 de piese compuse și cred ca sunt prezentabile. Multe sunt pe versurile mele, multe pe versurile unor poeți români importanți. Aș putea face cam 3 albume. Eu vreau să le cânt live. Vreau să repet cu colegii mei. Am multe proiecte muzicale și teatrale. Să punem pe scenă premierele pe care le-am amânat. Să încercăm să rămâne sănătoși cu toții”, punctează artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.