Ciprian Ciucu, nemulțumit de lucrările efectuate pe Bulevardul Iuliu Maniu!

Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, s-a declarat nemulțumit de modul în care se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie pe Bulevardul Iuliu Maniu. Edilul a scris pe pagina sa de Facebook că sunt ”lucrări proaste pe bani mulţi”.

Ciprian Ciucu a precizat că sunt necesare noi reparații pe Bulevardul Iuliu Maniu.

”În seara asta mi-am luat trotineta și am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administrație, lucrări deja recepționate și plătite. M-am umplut de nervi! Astfel de lucrări ar trebui să dureze 20-30 de ani sau mai mult. E jenant! E rușinos, noi avem garanție 2 ani pe ele (ca la un aspirator chinezesc) și va trebui să cerem deja reparații, în contul garanției. Vălurite, deja pline de crăpături, lucrări proaste pe bani mulți.

Parcă văd că peste doi ani sunt vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comuniști acum 40 de ani și va trebui să le facen iar. Urăs risipa asta!! Sunt atâtea de făcut iar eu, în loc să merg înainte cu investiții serioase trebui să repar lucrările proste, făcute în grabă su scumpe ale fostei administrații. Not OK.

Ceea ce nu e OK, este că trebuie ca toate aceste mizerii să le constat eu personal sau să mi le spuneți dvs. Capacitatea de autosesizare a instituțiilior din subordine este încă slabă”, a scris primarul sectorului 6 pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.