Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Cel mai probabil, azi vom ridica primele mașini abandonate”

Despre situația locurilor de parcare din Sectorul 6 și ridicarea mașinilor abandonate a aflat Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Avem o hartă a cererilor nerezolvate pentru parcări și, în funcție de disponibilitate, căutăm soluții să facem parcări supraterane. La anul, când va crește taxa de parcare, urmează să direcționăm acești bani către construcția de parcări. Mi-am propus să încep cu 6 parcări pe verticală și, până la sfârșitul manadatului, măcar 3 sau 4 să fie realizate. Dar nu ne oprim și vom amenaja și parcări pe orizontală”, spune Primarul.

Dacă vrei să afli ce întrebări i-au adresat ascultătorii și ce a răspuns Primarul, ce spune despre spațiile pentru parcări din Giulești, vezi VIDEO.

”Se parchează pe spațiul verde. Noi am mărit mult aceste amezi, pentru a descuraja acest fenomen. Cel mai probabil, azi vom ridica primele mașini abandonate din Sectorul 6. A fost greu să găsim teren de depozitare a acelor mașini. L-am găsit și începem să ridicăm rablele”, punctează Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.