SUA: McDonald’s va promova vaccinarea anti-COVID-19 pe ceştile de cafea şi comenzile livrate la domiciliu

Gigantul fast-food a anunțat, potrivit agenției DPA și citată de Agerpres, că va promova campania „We Can Do This” (Putem face asta) a Departamentului SUA pentru Sănătate şi Servicii Umane pe panoul său publicitar amplasat în Times Square la sfârşitul acestei luni şi pe ceştile de cafea McCafe şi comenzile livrate la domiciliu în toate restaurantele din SUA începând din iulie.

Ceştile de cafea şi autocolantele de pe comenzile livrate la domiciliu vor direcţiona clienţii către site-ul vaccines.gov, unde oamenii pot afla mai multe informaţii despre vaccinurile anti-COVID-19 şi vor putea face o programare la un centru din apropiere.

Astfel, compania colaborează cu administraţia Biden într-o campanie de marketing pentru a conştientiza importanţa vaccinării anti-COVID-19 în rândul populaţiei americane şi pentru a ajuta clienţii să-şi facă programări pentru vaccinare.

Anunţul survine în momentul în care ratele de vaccinare încetinesc în ţară şi unii oameni rămân ezitanţi cu privire la vaccinarea anti-COVID-19.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.