METEO: Vreme în general frumoasă, dar instabilă

foto: Adriana Baciu

In aceasta noapte, in Capitala, cerul va avea innorari temporare accentuate şi mai ales la inceputul noptii, probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, cu aspect de vijelie, va fi ridicata.

Cantitatile de apa vor putea depasi 10 l/mp. Temperatura minima va fi de 10…12 grade.

Maine, vremea va fi in general frumoasa si normala sub aspect termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va avea intensificari, cu viteze in general de 40…50 km/h, la inceputul zilei.

Temperatura maxima va fi de 23…24 de grade. Presiunea atmosferica va creste uşor.

In tara, maine, vremea va fi instabila si racoroasa in jumatatea de nord a tarii, cu innorari temporar accentuate, averse si local descarcari electrice.

Fenomenele vor fi mai frecvente si mai intense dupa-amiaza si seara, iar pe alocuri se vor inregistra cantitati de apa de peste 25…35 l/mp, izolat si grindina. In restul teritoriului, valorile termice se vor situa in jurul celor normale, cerul va fi variabil si doar izolat si trecator va ploua slab.

Vantul va avea intensificari locale la munte, indeosebi pe creste, in prima parte a zilei şi in vest, centru, sud si sud-est, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 15 si 25 de grade. Presiunea atmosferica va creste.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.