Școlile din sectorul 1, igienizate cu ajutorul nebulizatoarelor!

Școlile din sectorul 1 pot fi igienizate cu ajutorul nebulizatoarelor. Este vorba despre nebulizatoarele de decontaminare în valoare de 17.880.000 lei achiziționate în luna septembrie a anului trecut, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Sectorului 1. Unitățile de învățământ care doresc acest lucru pot adresa o cerere Companiei de Investiții și Dezvoltare în Sănătate, aflata în subordinea Consiliului Local al Sectorului 1.

Potrivit Primariei sectorului 1, costurile sunt mult sub prețul pieței. Spre exemplu, nebulizarea a două săli de clasă cu o suprafață totală de 140 mp este de 26.80 lei fără TVA (140 mp x 0.17 lei).

Prima unitate de învățământ igienizată în acest fel este Grădinita Colegiului German ”Goethe”.
Acțiunea a fost realizată, astăzi, de o firmă autorizată.

Pâna în prezent, nebulizatoarele nu au putut fi folosite din cauza faptului că acestea trebuie să fie manipulate doar de către persoane autorizate în acest scop. Pentru a putea fi utilizate, conducerea companiei a identificat soluția contractării unei firme autorizate care să realizeze igienizarea unităților de învățământ din administrarea Consiliului Local Sector 1, care doresc acest lucru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.