19 medalii pentru România la Campionatul European de Culturism şi Fitness

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, a anunţat azi că la prima competiţie internaţională din acest an Campionatul European de Culturism şi Fitness, concurs desfăşurat la Santa Susanna în Spania, sportivii români au obţinut cel mai bun rezultat din istoria federaţiei. Ei au câştigat 19 medalii, dintre care 4 de aur, 11 de argint şi 4 de bronz

,, În ciuda restricţiilor care ne-au îngreunat mult pregătirea, am reuşit să obţinem cel mai bun rezultat din istoria federaţiei. Practic ne-am dublat numărul medaliilor obţinute faţă de anul 2020. Consider că şi în 2021 ne-am ridicat la înălţimea provocărilor şi le-am făcut faţă cu brio. Mulţumesc sportivilor pentru forma excepţională în care s-au prezentat şi cluburilor pentru susţinerea acordată”, a anunţat Gabriel Toncean pe Facebook.

Lotul naţional de culturism şi fitness a fost format din 34 de sportivi, cei trei antrenori Costel Torcea, Cristian Firică şi Gusti Moldovan, preşedintele Comisiei de Arbitri, Călin Brehaiţă dar şi alţi oficiali ai Federaţiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.