Festivalul Electric Castle a fost amânat pentru 2022

Luând în calcul ultimele măsuri anunţate de autorităţi privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale şi de divertisment din această vară, organizatorii Electric Castle (EC) au luat decizia de a amâna pentru 2022 ediţia a 8-a a festivalului. .

Conform hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr 29/14.05.2021, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2.500 de spectatori. În plus, hotărârea conţine alte limitări care, pentru a fi aplicate, necesită clarificări ce vor solicita alte noi runde de discuţii, probabil în următoarele săptămâni.

Decizia vine într-un moment în care organizatorii se aflau, oricum, sub presiunea timpului foarte scurt rămas, graficul normal de implementare a festivalului fiind, deja, cu mult depăşit. În plus, parte dintre artiştii care ar fi trebuit să se afle pe afiş şi-au reprogramat sau anulat turneele europene.

Toate aceste date analizate în detaliu au condus înspre singura alternativă viabilă şi corectă pentru public: evitarea organizării unei ediţii de compromis şi stabilirea unor noi date, 13 – 17 iulie 2022.
Toate biletele achiziţionate pentru ediţia a 8-a rămân valabile pentru noile date din 2022. Mai multe detalii despre acest lucru se anunță pe paginile de socializare oficiale ale festivalului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.