Duo-ul acustic Storytellers revine cu un nou concert pentru iubitorii de blues!

După 3 luni de pauză, duo-ul acustic Storytellers revine pe scenă, sâmbătă, 22 mai, la Clubul Țăranului-La Mama.

Concerul are loc de la ora 19, iar biletele sunt disponibile pe site-ul www.iabilet.ro. Rezervările se pot face la numărul 0721102101.

Pe scurt despre STORYTELLERS:

„STORYTELLERS Acoustic Folk Blues Project”
„MUZICI și POVEȘTI din Istoria Folk-Blues-ului”

MARCIAN PETRESCU – muzicuță, voce, textier, povestitor
MIHAI TACOI – chitară acustică, voce

MARCIAN PETRESCU este cotat în prezent drept CEL MAI BUN INTERPRET LA MUZICUȚĂ din BLUES-ul Românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind „DRIFTING BLUES”(2018).
Este UNICUL muzician din blues-ul românesc care a reușit performanța de a avea ca invitați speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti și renumiți muzicuțiști din SUA: SUGAR BLUE și CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureați cu GRAMMY) și pe RICK ESTRIN (multiplu nominalizat la Grammy și cîștigător a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).

MIHAI TACOI este unul dintre cei mai buni chitariști din tânăra generație, fluent atât în blues cât și în muzică de tip rock și rock alternativ. Este profesor de chitară și pe lângă activitatea alături de Marcian Petrescu în proiectele TRENUL DE NOAPTE și STORYTELLERS, conduce propria formația numită „UMBRA”, cu care abordează un rock alternativ melodic. În trecut a cîntat timp de aproape 4 ani în trupa Blue Spirit.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blues-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, dar și câteva piese de-ale lui Marcian, în limba română într-o haina orchestrală inedită.

Sâmbătă, 22 mai, la Clubul Țăranului-La Mama, eşti aşteptat la un show dinamic, „pigmentat” cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.