FOTO & VIDEO: Intervenție în București în cazul unui copac rupt de vânt care amenința să cadă peste oameni și mașini!

Vântul puternic de astăzi a creat probleme în București și le-a dat de lucru polițiștilor, pompierilor și angajaților ADP.
S-au rupt crengi sau copaci întregi, care s-au prăbușit pe carosabil, îngreunând circulația sau amenințând integritatea celor aflați în zonă.

În Sectorul 1, pe strada Virgil Pleșoianu, unui tei bătrân cu înălțimea unui bloc cu 3 etaje i-a crăpat trunchiul în două, fiind în pericol să se prăbușească peste mașinile parcate, pe case și pe trecători.

Cum se procedează într-o asemenea situație?
Se apelează poliția locală din sector, care trimite un echipaj la fața locului, care să constate gradul de periculozitate al situației; dacă se dovedește a fi cu adevărat o problemă, poliția solicita pompierii și reprezentanții ADP.

Am urmărit operațiunile, de la restricționarea circulației pe stradă, cu ajutorul mașinilor poliției, sosirea mașinii de pompieri și până la tăierea propriu zisă a copacului ce amenință să se prăbușească peste case, mașini, trecători, rețeaua stradala de cabluri electrice, iluminat public și telecomunicații.
Happy-end în această situație!

Material realizat de Ioana Brușten.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.