METEO: Cer senin, vant moderat si temperaturi normale pentru aceasta perioada

In aceasta noapte, in Capitala, cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales la inceputul noptii, cu viteze de pana la 45 – 50 km/h. Temperatura minima va fi de 9 – 11 grade.

Maine, vremea va fi normala sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara, dar conditiile de aversa şi descarcari electrice vor fi reduse. Vantul va mai avea unele intensificari la inceputul intervalului, cu rafale de cel mult 35 – 45 km/h, apoi va slabi in intensitate.

Temperatura maxima va fi de 24 – 25 de grade.

Presiunea atmosferică va creste foarte putin, inca la o valoare mai mica decat cea normala.

In tara, maine, vremea va fi racoroasa, exceptand sud-estul si sudul teritoriului. Cerul se va innora treptat incepand din sud-vestul tarii si, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse si descarcari electrice in Banat si Crisana si local in Maramures, Transilvania si Oltenia si izolat in celelalte regiuni.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in jumatatea de est a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade in Dealurile de Vest si 26 de grade in Lunca Dunarii. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.