VIDEO: Liliana Fedorca, Director Direcția de Cultură din Primăria Capitalei – „Este pe o platformă unde sunt 92 de licee din București”

Despre Târgul de Ofertă Educațională – Ediția 2021, organizat în perioada 17 mai – 23 mai, au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Liliana Fedorca, Director Direcția de Cultură din Primăria Capitalei, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Este o activitate pe care Primăria Municipiului București o desfășoară prin Proedus. Este la a 22-a ediție și pentru al doilea an în varianta online. Sperăm ca anul 2022 să ne aducă din nou împreună, în sistem fizic, la acest târg tradițional de ofertă educațională. Este pe o platformă unde sunt 92 de licee din București, care au oferta educațională completă pentru clasa a 9-a, pentru 2021-2022.

Este importantă această activitate pe care o desfășurăm prin acest târg pe o perioadă de aproape o săptămână. Este important pentru părinții elevilor de clasa a 8-a și pentru elevii de clasa a 8-a care vara asta vor face alegerea. Trebuie să cunoască toată oferta atât pe partea de liceu, cât și pe partea de liceu industrial și învățământ dual. Sunt activități interactive care se desfășoară pe această platformă”, explică Liliana Fedorca.

Dacă vrei să afli cum a fost deschiderea târgului și cine a participat, de ce este important acest eveniment, unde se pot găsi toate informațiile, vezi VIDEO.

„Sunt din ce în ce mai multe licee în București, licee tehnologice. Am găsit deschiderea și nevoia agenților economici. Insist pe oferta pe care o avem la forma de învățământ dual. Aici, începând de ieri (n.r. 19.05), pentru elevii claselor a 8-a, am demarat cu Proedus o amplă campanie de informare pe componenta învățământului profesional și dual.

E foarte important ca atunci când elevul și părintele fac opțiunea pentru liceu să cunoască și oferta pe care o au pentru copil de a merge în învățământul profesional și dual. Aici avem alături de noi agenții economici care au parteneriate încheiate cu admininistrația locală, la nivelul sectoarelor, și cu unitățile de învățământ”, spune Directorul Direcției de Cultură din Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.