Bogdan Mezofi (Grimus): ”Tot ce pot să spun este: it’s good to be back”

Despre noua piesă semnată Grimus, „Apatrizi” – o piesă despre revedere și despre dorul de concerte, de fani și de emoția de a pleca departe, despre noul album și alte planuri pentru 2021 au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Bogdan Mezofi, solistul trupei, invitat în Matinalul “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Perioada aceasta am folosit-o pentru un pic de brainstorming. Ne-a folosit, pentru că, uite, anul acesta intenționăm să lansăm al 5-lea album Grimus. De ieri, o părticică din acest album se poate auzi. Piesa «Apatrizi» a venit din mintea lui Vali, unul dintre chitariști. Simbolul ei este despre înstrăinare, însă ne-am dat seama cât de bine se potrivește și cu situația actuală în care ne aflăm. Dacă vă puteți imagina că scena și concertele sunt patria noastră și a publicului, ne putem numi apatrizi și din acest punct de vedere”, spune solistul Grimus.

Dacă vrei să afli povestea clipului, ce spune despre colegii de breaslă și așteptarea de revenire pe scenă, vezi VIDEO.

”Din cauza pandemiei ne-am luat o marjă de eroare de jumătate de an, începând din iunie, și vedem când va fi lansarea. Din păcate, nu depinde de noi. Vom avea primul concert pe 23 iunie, la Expirat. Mai este unul în august, la Grădina Urbană. Mai sunt și altele. Tot ce pot să spun este: it’s good to be back. Noi am considerat că e mai bine să ne concentrăm pe album și nu am facut concerte online. Acum noi suntem pregătiți. Așteptăm să înceapă”, spune Bogdan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.