Activități sportive în curțile școlilor din sectorul 6!

Bucureștenii sunt asteptați, în acest weekend, la activități sportive în curțile școlilor din sectorul 6.

Sâmbătă, începând cu ora 10:00, în curtea Liceului Teoretic “Tudor Vladimirescu” (Bd. Iuliu Maniu nr. 15), pe terenul de sport recent instalat va avea loc meciul demonstrativ de baschet, în formula 3×3, disputat de echipele: Ciprian Ciucu & Friends, Virgil Stănescu & Friends și reprezentanții Cluburilor CSA Steaua și Rapid București. Virgil Stănescu este fost jucător de baschet, căpitan al echipei naționale și de cinci ori desemnat cel mai bun jucător al României.

Foto: Primaria Sectorului 6

Sunt așteptați să participe la evenimentul de sâmbătă și Ana Maria Brânză, scrimeră, de trei ori campioană mondială pe echipe, de șapte ori  campioană europeană pe echipe și campioană olimpică la Rio de Janeiro (2019); Bogdan Stelea, portar, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate, Andrei Mandache, conducătorul de joc al echipei de baschet CSA Steaua și sportivi de la echipa de baschet Rapid București.

Duminică, 23 mai 2021, începând cu ora 10:00, în curtea Liceului Tehnologic “Sf. Antim
Ivireanu” (Str. Poiana Muntelui nr. 1), edilul Ciprian Ciucu va participa la un simultan de șah și la o demonstrație de Go. Îi vor fi alături Gigi Grigore, președintele Clubului Sportiv ALCOR – Șah, și Marius Ion, antrenorul de Go ACS Hikaru București, împreună cu elevii lor.

Evenimentele au loc în contextul deschiderii curților școlilor pentru toți membrii comunității. Amintim că, începând cu data de 1 mai 2021, cetățenii sectorului 6 au acces liber pe terenurile de sport în aer liber și în spațiile de recreere din curțile unităților de învățământ preuniversitar de stat, după terminarea orelor de curs. Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat în acest sens un regulament care poate fi consultat aici: https://www.primarie6.ro/www2/wp-content/uploads/2021/04/HCL-69.pdf

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.