Un nou centru de vaccinare drive-through, în București!

Un nou centru de vaccinare drive-through funcționează, de astăzi, în București, la Metro Băneasa. Anunțul a fost făcut de prefectul Capitalei, Alin Stoica. El a precizat că astfel vor fi acoperite toate intrările în oraș.

”Avem intrarea dinspre autostrada Piteşti, la Metro Militari; în zona de est avem la Cora Pantelimon un centru; de asemenea, avem un centru în nord acum, la Metro Băneasa şi în sud avem deschis un centru la Metro Metalurgiei. De asemenea, un mare centru foarte bine amenajat este la Plaza România, asta, pe lângă centrele care erau deja deschise în tot Bucureştiul. Sunt în jur de 30, în afară de centrele pe care le-au deschis Ministerul Apărării şi Ministerul de Interne”, a declarat Alin Stoica la Radio România Actualități.

Prefectul Capitalei a mai spus că, în acest moment, se urmărește permiterea vaccinării si pentru persoanele care nu au documente de identitate, din zonele sărace ale Capitalei, care nu s-au putut vaccina până în prezent.

”Autorităţile se vor preocupa şi vor permite vaccinarea şi acestor persoane şi vor merge chiar acolo, în cartierele respective, vorbim de cartiere gen Ferentari, Giuleşti-Sârbi. În cartierul Ferentari, Sectorul 5 deja are în plan să deschidă în cursul acestei săptămâni un centru de vaccinare lângă Piaţa Ferentari şi acela va fi un centru permanent. Însă, pe lângă acesta, vom identifica şi alte locuri unde să putem să facem nişte activităţi sau nişte acţiuni, să spunem, de weekend, un fel de maratoane de vaccinare locale”, a explicat prefectul.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.