VIDEO: Izabela Rudolf (producător Youth Grand Prix România): „Copiii primesc burse școlare la cele mai mari școli de balet din lume”

Despre cel mai așteptat concurs coregrafic al anului, Youth Grand Prix Romania, cu 100 de participanți cu vârste între 9 și 20, așteptați să evolueze în unicul eveniment european organizat live în 2021, cu un juriu prestigios, au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Izabela Rudolf (producător), invitată în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM,, via Skype.

„Acest mare concurs de burse din lume are mai multe semifinale. În Europa trebuia să fie și la Paris, Barcelona, Berlin, dar nu s-a mai făcut. Noi am amânat de două ori și până la urmă am avut noroc că s-au relaxat condițiile și suntem pe scena. Copiii nu au mai fost pe scenă de un an și jumătate și e o forfotă enormă”, spune Izabela Rudolf.

Dacă vrei să afli unde va avea loc evenimentul, cum se desfășoară concursul, ce invitați sunt, vezi VIDEO.

„Concursul va fi live pe pagina de Facebook. Suntem singurii din lume care fac concurs, deci vom avea o vizibilitate enormă, dar și presiune pe copiii participanți în concurs. Așteptăm și publicul larg să vină, să vadă. În sală se poate intra în proporție de 50%. Cine nu poate, ne poate urmări live. Copiii primesc burse școlare la cele mai mari școli de balet din lume, burse la tabere sau contracte. Cei care sunt la final de școală au șansa să fie văzuți de cei care le pot oferi direct contracte”, punctează organizatorul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.