Flavia Durach: ”Scopul evenimentului este să le dăm tinerilor un mic hint despre cum se petrec lucrurile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice”

Despre Ziua Porților deschise la Facultatea de Comunicare și Relații Publice – SNSPA au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Flavia Durach, invitată în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Zoom.

”Noi întotdeauna progresăm și încercăm să aducem lucruri cât mai noi, să răspundem nevoilor pieței. Ne-ar fi plăcut chiar să deschidem porțile, dar, din cauza pandemiei, vom organiza un eveniment pe Zoom. Partea bună este că elevii din toată țara se pot înscrie. Scopul evenimentului este să le dăm tinerilor un mic hint despre cum se petrec lucrurile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice”, spune Flavia Durach.

Dacă vrei să afli cine sunt invitații la eveniment, ce vor afla viitorii studenți, unde se găsesc detaliile legate de eveniment, vezi VIDEO.

”Este un eveniment dinamic. Sunt sigură că toți elevii care sunt interesați o să găsească informații interesante, utile. O să îi ajute să ia o decizie. Îmi amintesc cât de greu mi-a fost și mie să iau o decizie când eram în clasa a 12-a. Evenimentul va fi live pe Facebook”, punctează Flavia Durach.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.